Družstvo dorostenců odehrálo o víkendu tři zápasy

2. prosinec 2019

V sobotu 30. listopadu se družstvo dorostenců vydalo na turnaj do Liberce, kde odehrálo 3 zápasy.

SCC Semily 4:4 FBC Česká Lípa - Šluknovsko
SCC Semily 10:2 Florbal Nový Bor
SCC Semily 9:6 FBC Liberec - starší žáci

Komentář trenéra Jakuba Vocelky:
"Tento víkend jsme jeli na ligový turnaj do Liberce, kde jsme netradičně hráli 3 zápasy. První zápas jsme sehráli s FBC Šluknovkso Česká Lípa B. Cílem v tomto zápase bylo hrát na míčku na soupeřově půlce. To se nám bohužel nedařilo celý zápas. Občas se hrálo nahoru a dolů. Sopeř se dostával do brejků, kterých párkrát využil. Konečné skóre bylo 4:4.

Druhý zápas jsme sehráli s TJ Stadión Nový Bor. Jedná se o výrazně slabšího soupeře, proto jsme měli utkání pod kontrolou. Díky tomu jsme mohli ve třetí třetině zamíchat sestavou, tak aby si obránci vyzkoušeli hru v útoku a útočníci naopak obranou hru. Zapas jsme vyhráli 10:2.

Poslední zápas jsme sehráli s domácím týmem FBC Liberec starší žáci. Jedná se o mladší kategorii, ale hrají tam herně i technicky vyspělý kluci. Zápas se hrál ve vysokém tempu od začátku až do konce. Bohužel jako v předchozích zápasech se nám nedařilo hrát tak na míčku, jak jsme chtěli a zápas byl velmi kolísavý. Do poslední chvíle to byl vyrovnaný zápas, ale díky pár povedeným akcím ve třetí třetině jsme vyhráli 9:6. Kluci nejsou zvyklý hrát 3 zápasy v jeden den a proto jsem byl spokojený s jejich fyzickým výkonem a patří jim za to velké dík."