Mladší žáci 5+1 vyrazili v sobotu 15. 2. 2020 do haly míčových sportů v Liberci

18. únor 2020

Cíle do turnaje jsme si stanovili komunikaci mezi hráči a pracovitost.

V prvním zápase jsme poměřily síly a um s hráči FBC Panthers Liberec BLACK.
Nastoupili jsme v sestavě na kterou hráči nejsou zvyklí. Hra se stala jedním velkým zmatkem a chaosem. Hráči nedodržovali své posty a každý se hnal jen za gólem. Této situace soupeř řádně využil a samozřejmě každou naší chybu potrestal.

Bylo nutné na tento zápas zapomenout a soustředit se na druhý zápas. Po poradě to vypadalo, že hráči porozuměli chybám a byli připraveni na odehrání druhého zápasu.

V druhém zápase jsme nastoupili proti FBC Liberec black.
Opět jsme zamíchali sestavou a čekali jsme, jak si hráči poradí.
Naše veliká zkouška moc dobře neobstála. Tým si nerozuměl a ani jedinci se nedokázali prosadit.
Po zápase sami hráči zhodnotili, že jsme nedokázali bránit, komunikovat a náš pohyb na hřišti nebyl o moc rychlejší než lenochod. Po delší době jsme dostali nářez 11:2, možná jsme si uvědomili, že nejsou jen výhry a je potřeba stále ke každému zápasu přistupovat s pokorou a poctivostí i když nejsem nejlepší hráč.

Do třetího zápasu jsme nastoupili po krátké pauze proti FBC Česká Lípa white.
Na poslední chvíli jsme upravili sestavu tak, jak jsou zvyklí hráči spolu hrát. Hráči byli nadšení a s chutí se pustili do soupeře. Musíme hráče pochválit, celý tým dokázal, že hrát umíme a každou minutu jsme oslavili úspěchem. Hráče hra bavila, vycházely nám nahrávky, sólové akce, ale i komunikace mezi hráči. Obě dvě pětky tento zápas odpracovaly na 200 % a zaslouží jim veliký dík. Náš brankář Záma, opět svou obětavostí a poctivostí podržel svůj tým v celém turnaji.

Turnaj hodnotíme jako vydařený a odnesli jsme si zkušenost, na které potřebujeme zapracovat v tréninku. Práce s hokejkou a komunikace mezi hráči.

Soupeři děkujeme za fair-play hru.
Rozhodčím za poctivou práci.
Rodičům za přízeň, podporu a odvoz na zápas.
Hráčům za hru.
Díky, víme že dokážete hrát.