Muži dvě třetiny vzdorovali Hradci

14. říjen 2020

V neděli odehráli muži svůj prozatím poslední zápas v Divizi. Veškeré soutěže se od pondělí z důvodu aktuální epidemiologické situace přerušily. Dvě třetiny vzdorovali favoritovi soutěže z Hradce, ale ve třetí se šance na dobrý výsledek rozplynula. 

FbC Hradec Králové 14:5 SCC SEMILY
Branky: 2x L. David, Roztočil, Fišer, Zeman

Komentář trenéra Tomáše Miksánka:
I když jsem to klukům před zápasem neřekl, tak jsem očekával jednoznačný průběh zápasu ve prospěch soupeře, i přestože to byl zápas, ve kterém jsme neměli co ztratit vzhledem k postavení v tabulce i kvalitě kádrů obou týmů. Nakonec mě tým velmi mile i velmi nemile překvapil.

V první a druhé třetině jsme i přes velkou herní převahu soupeře dokázali až na několik hloupých chyb skvěle bránit a maximálně využívat minimum nabídnutých šancí.

Po vstřeleném gólu v dvojnásobném oslabení jsme byli psychicky na koni a měli jsme možnost dostat se na dostřel, ale další branku jsme již v druhé třetina přidat nedokázali. Ve třetí třetině pak bohužel přišlo totální selhání v základních věcech a těžké povolení v koncentraci.

I přes vysokou porážku hráči sami sobě dokázali, že výkonnostně na to mají, ale je třeba držet taktiku a koncentraci celý zápas, což se nám bohužel zatím ani jednou v sezoně nepovedlo. Výsledkem tak je, že dostáváme ve třetích třetinách nesmyslně a zbytečně nařezáno. Přesto chci celému týmu poděkovat za skvělý výkon ve dvou třetinách, protože to byl skutečně týmový a bojovný výkon, jaký od hráčů očekávám v každém zápase po celých 60 minut.

Soupeři děkujeme za férový zápas a přejeme mu stejně jako všem ostatním hlavně zdraví v této nelehké době.