Muži v prvním domácím zápase vysoko prohráli

21. září 2020

SCC SEMILY 8:18 FBŠ Všestary

První zápas před svými fanoušky v jilemnickém azylu odehrálo v rámci 2. kola Divize – B naše družstvo mužů. Zranění a nemoci zapříčinily absenci několika domácích hráčů. Soupeř neměl slitování a po slabém výkonu našeho týmu nám nadělil 18 gólů.

Komentář trenéra Tomáše Miksánka:
Všichni se těšili na první vystoupení před našimi fanoušky. Výkon v prvním zápase byl dobrým příslibem, že bychom mohli hned na úvod sehrát vyrovnané partie s kvalitními soupeři. Bohužel od začátku jsme soupeře nechali až příliš pohodlně skórovat. Naše místy až tristní rozehrávka a obranná hra by dnes nestačila ani na soupeře z regionální ligy.

Soupeř byl důraznější, rychlejší a trestal naši pasivitu v obraně. Ve výsledku můžeme být rádi, že jsme dneska nedostali 30. Jedno z mála pozitiv, které je polehčující okolností na dnešním jinak marném výkonu, bylo poměrně velké množství šancí, z nichž jsme dokázali vytěžit výrazně více branek, než v minulém zápase. Příští víkend, pokud to zdravotní situace dovolí, nás čeká výlet do Prahy, kde se pokusíme přinejmenším zlepšit dneškem dost pošramocenou reputaci.

Děkujeme fanouškům za super atmosféru a omlouváme se za předvedený výkon. Soupeři díky za zápas a za potřebnou facku, která nás snad probudí.