Tým dorostenců si připsal plný bodý zisk

4. únor 2020

V sobotu 1.2. se tým dorostenců vydal na turnaj do Rumburku.

SCC Semily 4:1 Florbal Nový Bor
SCC Semily 11:3 FBC Česká Lípa - Šluknovsko B

Komentář trenéra Jakuba Vocelky:
“První den v únoru jel tým dorostenců na ligový turnaj do Rumburku. Zde sehrál zápas s TJ Stadión Nový Bor a FBC Šluknovsko Česká Lípa B.

První zápas jsme hráli s papírově slabším týmem TJ Stadión Nový Bor. Do zápasu jsme šli s tím, že budeme střílet z jednoduchých kombinací. Bohužel se nám to vůbec nedařilo. Balónek nám poskakoval na hokejkách jak horký brambor a o přihrávkách ani nemluvím. V tomto zápase se nám nedařilo téměř nic. Nevyužili jsme ani přesilovky, kterou jsme trénovali před tímto zápasem. Naštěstí nám vyšlo pár střel a nahrávek, a tak jsme zápas vyhráli 4:1.

Druhý zápas jsme sehráli s FBC Šluknovkso Česká Lípa B. Do zápasu jsme šli s tím, že budeme hrát na balónku a vyhýbat se hře nahoru a dolu. Ze začátku první třetiny se nám to dařilo a hráli jsme na balónku, ale pak nás soupeř strhl ke hře nahoru a dolů. Soupeř byl zejména nebezpečný z brejkových situací. Naštěstí se nám podařilo hru uklidnit. Ve druhé třetině jsme byli výrazně lepším týmem. Po řadě opravdu pěkných kombinacích jsme postupně navyšovali skóre. Abychom ze zápasu načerpaly co nejvíce zkušeností, tak jsme poslední 2 minuty dohráli v powerplay. Zápas jsme vyhráli 11:3. I přesto, že z turnaje vezeme plný počet bodů, výkon to byl velmi nevyrovnaný. V prvním zápase se nedalo mluvit o florbale, ale zato akce ve druhém zápase zahřály u flórbalového srdíčka.”