Družstvo mladších žáků se vydalo na poslední turnaj do Mostu

4. květen 2022

Našimi soupeři byli družstva z České Lípy, Turnova a dívčí domácí družstvo Most. Na turnaj jsme vyjeli ve složení, kde půl družstva byli kluci, kteří odchází do vyšší kategorie starších žáků a druhá část byla  kluků, kteří přechází z kategorie elévů do kategorie mladších žáků.

První zápas byl proti dívčímu družstvu z Mostu. S dívčím družstvem hrajeme většinou vyrovnanou partii a platilo to i pro tentokrát, zápas byl vyrovnaný, v druhé půli jsem i odskočili, ale v závěru nás děvčata ve skóre dotáhla a zápas skončil remízou.

Druhým soupeřem byli kluci z České Lípy v oslabeném složení. Začátek zápasu nás soupeř přehrával a dostal se do dvoubrankového vedení. Během zápasu jsme dokázali srovnat tempo a dotáhnout zápas do vítězného konce.

Třetím soupeřem byli chlapci z  Turnova, na které jsme letos nenašli recept, jak je porazit. I tentokrát nám soupeř nic nedaroval a hned od začátku nám nasázel pár rychlých gólů, na které jsme nenašli odpovědět a zápas jsme prohráli.

Na závěr bych chtěl poděkovat celému družstvu za odvedenou práci při každém tréninku i všech zápasech. Rodičům za podporu při domácích turnajích a pomoc s odvozem dětí na turnaj. Dále bych chtěl poděkovat spolu trenérce Lence Kylouškové za pomoc při trénincích a turnajích a zaskakování za mě, když jsem nebyl k dispozici. Velké dík patří i klukům ze starších žáků, kteří nám přišli pomoc s tréninkem. Díky patří také Tomáši Fialovi za předání nových poznatků v trénincích či zápasech.

Dětem kteří odchází do vyšší kategorie přeji spoustu kvalitních herních výsledků, a s těmi co zůstávají se uvidíme v nové sezóně 2022/2023.

Marcel Bažant