Elitní tým vstoupil do sezony těsnou porážkou

14. září 2021

SCC SEMILY - TJ Sokol Koberovy 3:5

Branky: 2x Roztočil, Kubín

Sestava: Forman (G) – Sábl, Šimon, Zemánek, Navrátil – Vyhlídko, Zeman, Hradecký, Havrda, Bulušek, Kubín, Roztočil, Tran, Fišer – Heřman (G)

Komentář trenéra Tomáše Miksánka: „Dnešní utkání má pro mě hořkosladkou příchuť. Soupeř nás očividně podcenil a my byli celý zápas na dostřel. Nevyužili jsme přesilovky a zápas si prohráli zakončením a nedůrazem před brankou. Bohužel nás dohání docházka během léta, takže jsme tréninkově někde na začátku července. Každopádně máme po dnešku na čem stavět. Blahopřeji soupeři k vítězství.“

Komentář kapitána Tomáše Sábla: „Před zápasem jsme si říkali, že pokud chceme uspět, tak musíme celých 60 minut odmakat a nevypustit žádný souboj. Myslím, že i soupeř očekával, že zápas bude mít jednoznačnější průběh. Vytvořili jsme si několik šancí, u kterých nám chybělo trochu štěstí.
Pokud se stejným nasazením odehrajeme i ostatní zápasy, tak si brzo připíšeme první divizní body. Ale je potřeba nasazení jak při zápase, tak i během tréninků. Všem spoluhráčům děkuji za to, jak k zápasu přistoupili, a doufám, že podobný výkon předvedeme i v Kutné Hoře.

Komentář hráče zápasu Jakuba Roztočila: „Zápas hodnotím kladně hlavně kvůli týmovému pojetí. Vzájemně jsme se podporovali, snažili jsme se přetavit tréninkové snažení v gólovou radost, která přišla. Co si přát? Aby se v tomto duchu nesly následující zápasy a já věřím, že toto snažení bude brzy odměněno bodovým ziskem.