Mladší žáci odehráli poslední turnaj letošní sezóny

6. duben 2023

Mladší žáci vyrazili v neděli 2. 4. 2023 na poslední turnaj do Železného Brodu. Soupeři jim pro tentokrát byla družstva TJ Sokol Koberovy a FBC Panthers Liberec BLACK.

První zápas jsme hráli proti domácímu družstvu z Koberov. Soupeř nám hned z první akce vstřelil branku a naše družstvo, i když si vytvořilo několik šancí, vstřelit gól se hráčům podařilo až ke konci třetiny, hned dvakrát. O přestávce jsme si řekli, co je potřeba změnit. Druhá a třetí třetina byla již plně v naší režii a zápas jsme dotáhli do vítězství.

Do druhého zápasu jsme udělali pár změn v sestavě. Dle tabulky družstev hrál druhý se čtvrtým a předpokládali jsme, že zápas by mohl být vyrovnaný. V první třetině jsme soupeřili dali 5 gólů. O přestávce jsme si řekli, že každý si dá svůj cíl a ten si v zápase vyzkouší. V druhé a třetí třetině už tolik góly nepadaly. Soupeři se podařilo dát dvě branky, ale ty už nic na skóre nezměnily a zápas jsme vyhráli.

Všem dětem bych chtěl poděkovat za hru, rodičům za pomoc s dopravou, za diváckou podporu. Pokud se přihlásí dostatek týmů, tak v květnu nás 13. 5. 2023 čeká turnaj na domácí palubovce.