Muži v tabulce stále bez bodu

2. listopad 2023

V sobotu vyrazil mužský A-tým k dalšímu zápasu do Českého Dubu. Čekaly tam na nás dva zápasy proti týmům z České Lípy.

V prvním zápase jsme nastoupili proti rezervnímu týmu FBC Česká Lípa, kdy se v jeho sestavě objevili hned tři hráči hrající extraligu. Od prvních minut byla zkušenost soupeře znát. I když jsme si vypracovali několik šancí, které jsme bohužel nedokázali proměnit, tak po celý zápas soupeř vývoj kontroloval.
 
Druhý zápas proti FBK Gladiators Česká Lípa byl výrazně vyrovnanější. Podařilo se nám i dobře vstoupit do utkání a ujmout se vedení. Opět nás trápilo proměňování šancí a soupeř tak v průběhu první třetiny skóre otočil ve svůj prospěch. Když v úvodu druhé třetiny soupeř zvýšil už na 4:1 nevypadalo to s námi vůbec dobře, ale do konce druhé třetiny se nám podařilo zápas otočit. O co lépe jsme do zápasu vstoupili, o to hůře jsme ho zakončili. Ještě dvě minuty před koncem jsme vedli 5:4, ale soupeř během 24 vteřin vstřelil tři branky a bylo o zápasu rozhodnuto.
 
Další turnaj odehrajeme na domácí palubovce, kdy nás čeká první a poslední tým tabulky. Přijďte nás podpořit, ať si připíšeme první letošní body.