Na začátku dubna vyrazila přípravka do Liberce

17. duben 2023

První dubnovou neděli,  tedy 2.4.2023 zavítala přípravka na ligový turnaj do Liberce, do haly ZŠ Dobiášova. V prvním utkání nás čekal tým Florbal Jablonec -Blue. Začátek zápasu naši hráči trochu prospali a Jablonec šel rychle do vedení. Postupně se ale naše hra zlepšovala a po přelévání hry z jedné strany na druhou nám patřil závěr zápasu, kde jsme utekli až na rozdíl tří branek a nakonec vyhráli 9:6.

Následoval zápas s domácími FBC Liberec black. Ze zápasu s Jabloncem jsme si přenesli výborný výkon z konce zápasu a od začátku jsme diktovali tempo a skóre postupně narostlo až na konečných 8:1 pro naše barvy.

Poslední zápas se měl hrát s Českou Lípou, ta ale k zápasu nedorazila z důvodu malého počtu hráčů a tak jsme si jako náhradu zahráli s FBC Liberec white. I v tomto zápase se nám hra dařila a soupeř na naše hráče nestačil. Konečný stav 12:2 zarmoutil velkou část libereckých dětí i jejich fanoušků.

 

Z posledních dvou turnajů si vezeme skvělou bilanci – šest zápasů, šest výher.  Jsme rádi,  že se herně i výsledkově projevuje celoroční práce. Závěr sezony zakončíme  doma 29. 4. 2023 a rozhodně se máme na co těšit, jelikož nás čeká opět Jablonec a  ten jistě s námi nebude chtít prohrát potřetí za sebou, dále nevyzpytatelní Panthers a skvěle hrající Turnov.