Přípravka na turnaji v České Lípě bez porážky

18. prosinec 2023

V sobotu 2.12. se naše přípravka vydala na turnaj do České Lípy.  Na cestu nám napadl sníh a tak jsme se zdárně proklouzali do jednoho z nejvzdálenějších míst naší hrací skupiny.

V prvním zápase nás hned na začátku zaskočily Koberovy vstupem do zápasu, kdy po úvodním buly skórovaly. To se projevilo negativně na naší hře, která byla lehce rozháraná a soupeř nás do půlky nepustil do hry a poločas vyhrál. Do druhé půle jsme přeskupili trojky a najednou hra výrazně ožila. Začalo se střelecky dařit a postupně jsme skóre dorovnali a dokonce ho i výrazně navýšili. V součtu obou poločasů za předvedenou hru nakonec přišlo zasloužené vítězství.

V dalším zápase nás čekal neokoukaný Děčín. Tento zápas byl velmi vyrovnaný. Šance byli na obou stranách. Nám se podařilo postupně utéct na rozdíl dvou branek a i díky skvělým zákrokům brankáře se i tento zápas dovedl do vítězného konce.

Jako poslední na náš čekali domácí z České Lípy. Již jsme s nimi hráli letos 2 zápasy, jednou jsme o gól vyhráli a jednou o gól prohráli. A v podobném duchu se nesl i tento zápas. Od začátku se  skóre drželo vyrovnané. Ke konci byla již znát převaha domácích, kteří zahodili spoustu šancí  a opět nás výrazně podržel brankář Lukáš Matura.  A tak do třetice s Českou Lípou a tentokrát nerozhodně……

Další turnaj náš čeká doma 16.12.2023. Přijďte nás podpořit, jelikož náš čeká  Turnov, Lovosice a Štětí.