Přípravka zahájila rok 2023 turnajem v Lomnici

30. leden 2023

V sobotu 28.1.2023 vyrazila naše přípravka na první ligový turnaj kalendářního roku 2023. Čekalo nás bouřlivé prostředí v hale v Lomnici nad Popelkou, kde jsme postupně změřili síly s Panthery Liberec, Lomnicí a Turnovem.

První zápas byl v duchu „nahoru-dolů“, naši hráči si vypracovali náskok, který celý zápas drželi a nakonec se nám soupeře podařilo přestřílet.

Ve druhém zápase s Lomnicí to byla ještě větší přestřelovaná, kterou nakonec do vítězného konce dotáhlo domácí družstvo. S Turnovem, který na turnaji dominoval nad všemi soupeři přišla jasná porážka na góly,  ale herně to bylo z naší strany velmi bojovné a aktivní.

Turnaje se z různých důvodů nemohli zúčastnit někteří seniorní hráči a tak pozitivem  bylo zapojení nováčků letošní sezony, kteří se nebáli udělat kličku, běžet s míčkem a pokoušet se zakončit. Výraznou osobností byl zkušený hráč Bart Kraus,  který předváděl nádherné individuální akce zakončené krásnými góly. Podporu v brance postupně dělali gólmani: Anastázie Krausová,  Agátka Krausová a Patrik Náhlovský,  kterým musí celý tým poděkovat za skvělé zákroky. Perličkou turnaje byl první vstřelený gól v ligovém zápase Agátky Krausové, která se proti Turnovu prosadila z trestného střílení.

Celý turnaj se nesl ve velmi přátelském duchu, všichni si to užili a již se těší na další turnaj, který nás čeká až v březnu v Jablonci nad Nisou.

Za předvedenou hru patří poděkovat všem hráčům, kteří se zúčastnili: Bartoloměj Kraus, Anastázie Krausová, Agáta Krausová, Patrik Náhlovský, Alex Pošepný, Lukáš Hejduk, Lukáš Matura, Vendula Zounková a Lukáš Barkl.

Za tým trenérů Aleš Hypšman a Eliška Štěpánková