Přípravka zahájila rok 2024 turnajem v Železném Brodě

16. leden 2024

K prvnímu turnaji roku 2024 jsme se vydali do nedalekého Železného Brodu, kde má domácí hřiště Sokol Koberovy. S tímto soupeřem jsme se také utkali hned v prvním zápase. Od samotného začátku byla patrná naše převaha a tak jsme domácí snaživý tým celkem v poklidném tempu přestříleli vysokým rozdílem.

O to zajímavější pak byl zápas s Českou Lípou, se kterou máme letos velmi vyrovnanou bilanci. Zápas měl vše co má mít. Vysoké tempo, nasazení, boj o každý míček a skvělé výkony brankářů. K vidění bylo i několik trestných střílení na obou stranách a zápas se výsledkově přeléval se strany na stranu. Nakonec byli o gól šťastnější hráči České Lípy.

V posledním zápase nás čekal FBC Liberec, který už při rozcvičce vypadal velmi  profesionálně a rozhodně mohl budit respekt. Jenže to co z nás dostala v zápase Česká Lípa, se přeneslo do zápasu s Libercem. Nasazení, bojovnost, chuť rvát se o každý míček zřejmě Liberec natolik zaskočilo, že jsme dokráčeli k pohodlnému vítězství.

Turnaj nám dal jasnou zpětnou vazbu, že dokážeme hrát s každým, i velkým týmem a že pokud tomu dáme vše, co v nás je, přináší to své ovoce.