Starší žáci i v malém počtu neprohráli žádný zápas

1. prosinec 2021

Na další turnaj starší žáci opět vyrazili na dlouhou cestu, tentokrát do Žatce. Bohužel situace v posledních dnech není jednoduchá a velmi ovlivnila složení týmu. Ten se musel obejít bez několika hráčů a svého trenéra Jana Šimona, kterého zastoupil Aleš Housa.

V prvním zápase jsme narazili na starého známého soupeře Vipers Most. Tentokrát se soupeř vytasil s tvrdší hrou, která klukům příliš nevyhovovala. Výsledkem tak po dvou našich vítězstvích byla remíza.

Druhý zápas nám do cesty postavil „nového“ soupeře z Litvínova. Se žlutočernými jsme se letos potkali poprvé. Hrálo se velmi vyrovnané utkání. Kluci většinu zápasu tahali za delší konec, ale v závěru se projevila absence několika hráčů a fakt, že kluci museli své zápasy zvládnout pouze v osmi v poli. Ale i tak jsme udrželi remízu.

Do posledního zápasu kluci s domácím týmem posbírali poslední zbytky sil. Odměnou za bojovnost a nasazení jim bylo poměrně jasné vítězství.

Zastupující trenér Aleš Housa při svém hodnocení především ocenil bojovnost a nasazení kluků, kteří se museli vypořádat s nelehkou situací. Střídat pouze v osmi je velký handicap a fyzické síly odcházejí velmi rychle.