ČEPS Cup - okresní kolo

20. prosinec 2023

V předvánoční úterý 19. 12. proběhlo v semilském Sportovním centru okresní kolo školního turnaje ČEPS CUP, který je určen pro žáky 1. až 5. tříd základních škol. Současní a bývalí hráči našeho klubu reprezentovali své dvě semilské školy – Ivana Olbrachta a Dr. F. L. Riegra. Krom dvou semilských se ještě zúčastnily ZŠ Všeň, ZŠ Studenec a ZŠ Rokytnice nad Jizerou. Hned úvodní zápas turnaje mezi ZŠ Dr. F. L. Riegra a ZŠ Rokytnice n. J. ukázal favorita turnaje v plné síle, kdy náš semilský tým zvítězil jasně 20:0. Bitva o postup do krajského kola se čekala mezi dvěma semilskými školami, kdy vzájemné střetnutí přišlo na řadu hned jako druhý zápas v pořadí obou týmů na turnaji. Kluci ze ZŠ Riegra jasně zvítězili 11:2 a prakticky tak rozhodli o svém postupu, který pečetili ve zbylých dvou utkáních, která také jednoznačně vyhráli s výsledky 17:2 a 24:0.

Druhý semilský tým obsadil po třech vítězstvích druhé místo, leč bohužel bez postupu. Z našeho klubu nastoupili: Matyáš Housa, Jonik Medek, Jonáš Jakubů, Bart Kraus a bývalý hráč našeho klubu Filip Blažek.

V sestavě vítězného týmu se objevili současní hráči našeho klubu: Jan Šimon, Jarda Vrchovský, Patrik Náhlovský, Dominik Šťastný, dva bývalý hráči: Dáňa Regner a Filip Malý a tým doplnili ještě Daniel Schilte a Roman Staník. Klukům blahopřejeme, děkujeme ze vzornou reprezentaci klubu a do krajského finále přejeme hodně štěstí.