Mladší žáci vyrazili na turnaj do Turnova

16. listopad 2023

V neděli jsme po delší pauze vyrazili na turnaj do Turnova. Soupeři nám byli družstva z Koberov a Liberce. Do Turnova naše družstvo vyrazilo v menším počtu hráčů z důvodu několika nemocí, ale pro kluky to byla výzva a zjištění, jak na tom herně a fyzicky jsou.

Prvním soupeřem byli mladší žáci z Koberov. Hned od začátku na nás Koberovští vlétli a jasně nám ukázali, že to nebude jednoduchý zápas. Právě Koberovští se ujali vedení a my jsme byli ti, co jsme celý zápas dotahovali. Ke konci zápasu jsme na poslední dvě minuty stáhli hráče na jednu pětku.

Podařilo se nám výsledek srovnat, ale rychlou rozehrávkou nám soupeř vstřelil gól, a tak jsme těsným skóre o jednu branku prohráli.


Druhé družstvo byli mladší žáci Panteři z Liberce. Hned od začátku naši kluci do zápasu vlétli s plným nasazením a v první minutě jsme už vedli o tři branky, celý zápas byl v naší režii a zápas jsme dotáhli do vítězství.


Na závěr bych chtěl klukům poděkovat za jejich úsilí a nasazení, soupeřům za hru a rodičům za pomoc s dopravou na turnaj.

Tuto neděli hrajeme v Liberci v hale míčových sportů.