Mladším žákům začala sezóna 2023/24

7. říjen 2023

Na první turnaj jsme vyrazili do nedaleké Lomnice nad Popelkou. Našimi soupeři byla družstva Crazíci FBC Liberec Black a Florbal Jablonec Blue.

Družstvo se pro letošní sezónu obměnilo, přišlo sedm nových dětí a z minulé sezóny zůstalo 5 dětí, proto jsme do zápasů vstoupili se spousty otazníků,  jak se s tím kluci vypořádají.

Jako prvním soupeřem byli kluci z Liberce. První třetina byla vyrovnaná a padaly góly na obou stranách. Druhá a třetí třetina už byla nakloněna na naší stranu a zápas jsme dotáhli do vítězství.

Druhý zápas byl proti Jablonci. Soupeř byl aktivnější a my jsme byli ti, co jsme museli dotahovat skóre. Druhá třetina byla v naší režii a skóre se otočilo na naší stranu. Třetí třetina byla gólová na obou stranách, ale naši kluci dali soupeři o trošku víc branek a i druhý zápas jsme dotáhli do vítězství.

Jako trenér jsem byl plný očekávání, jak se kluci poperou s přechodem z malého hřiště na velké a také delšího hracího času. Musím uznat, že se s tím poprali statečně a kluci hráli skvěle, určité nedostatky tam byly, na kterých budeme během sezóny pracovat.

Velké poděkování patří i rodičům za pomoc s dopravou a podporou v hledišti.

Další turnaj nás čeká 12.11.2023 v Turnově.